11. lokakuuta 2011

Vanhan ajan koulu

Joo elikkäs voisin tässä nyt ekana kertoo, mitä tapahtu sunnuntaina. Eli meillä oli tosiaan Lipon seuran päättäjäiset ja siellä sitte palkittiin eri pelaajia, tuomareita ja valmentajia.. ja minähän sitten sain PAR-HAAN TYTTÖTUOMARIN palkinnon !! =) oon oikeesti tosi ylpee ittestäni et sain sen palkinnon ! Tossa alempana onki sitte vähän kuvia siitä palkinnosta..No mut ei siitä sen enempää sitte.


Tänään meillä oli sitten koulussa vanhan ajan koulu -teemapäivä. Siellä opettajat oli pukeutunu vanhoihin vaatteisiin ja oli kyllä aika hupaisaa katsoa niitä vanhoissa vaatteissa ! Oppilaatikin ois saanu pukeutua, vaan tuntien meidän koululaiset nii eihän siellä sitten kukaan pukeudu.. Meillä oli heti aamusta sellasia kokeita, että päästäänkö me oppikouluun. Laskettiin siinä matikkaa ja äikkää. Oli ihan siistii se, mut vielä siistimpää oli et pääsin sitten heti kotiin!! :) 


Käväisimpä sitte koulun jälkee yläasteellakin hakemassa yhtä avainta koulun saliin, mut eipä ollu vahtimestari siellä paikalla, nii pitää käydä myöhemmin sen luona.. Siellä yläasteella kaikki oppilaat vaan katto mua sillee "mitä toi tekee täällä" -ilmeellä :D ja siinä muutama opettajakin kävi vähän rupattelemassa. Ei tuu kyllä oikein ikävä tonne yläasteelle ku huomas et kuinka tiukkaa ja valvottua siellä on verrattuna lukioon! Ja voi että ne 7.luokkalaisetki oli niiiin pieniä..


Ja sitten tähän loppuun vähän pesäpallosta..(lupaan, ei paljon :D) 
Eli eilen oli Jäähallissa juoksureenit ja oli ihan siistii juosta puoli tuntii putkeen 17 kierrosta jäähallia ympäri..Ois ees maisemat vaihtunu..
Tänää sitte taas ilta vietelään pesäpallon parissa. Tällä kertaa saan itse olla valmentajan paikalla ja ohjata 8-ja9-vuotiaita tyttöjä:):)


Nyt palailen sitten enkun kirjotelman pariin, eli ensi kertaan !

















2 kommenttia: