3. helmikuuta 2012

Ostoksia !


Heipä hei ! 

Ompa taas ollu tosi tosi kiireistä aikaa tämä lukiolaistytön elämä! Koeviikko menossa ja eipä sitä oikein blogia ole ehtiny päivitellä. Siihen kun laskee vielä pesisharkat niin huhhuh! 
Kävimpäs tuossa eilen kampaajalla ja katottiin samalla vähän mun tulevaa vanhojentanssikampausta. Tällasen kampauksen haluaisin :)


Tuntuu jotenkin ihan hassulta, että enää 2 viikkoa niin sitten jo ollaan tanssittu vanhat! Jotenkin ku aattelee et ihan pikkutytöstä asti haaveillu et pääsee tanssiin ja nyt se on ihan kohta käsillä!! 

Kävimpäs tuossa eilen kans vähän shoppailemassa kaupungilla ja mukaan tarttui kaikkea tarpeellista ja juuri niitä mitä lähdinkin ostamaan :)


Meikin pohjustusvoide Loreal, 14,90 € 
Luomiväripaletti Rimmel, n. 8 €



Korvakorut Seppälä, -60% alennusta oisko ollu jotain pari euroa 


Silmämeikin pohjustusaine LUMENE, n.13 €

Huivi Gina Tricot, 9,90 €

Luomiväripaletti Wet n Wild, 7,95€

Vartalosuihke Seppälä, 2,95€

Kynsilakka Gina Tricot, 3,95€

ja sitten.. IHANAT PINKIT FARKUT joita oon himonnu jo pitkään <3
H&M, 19.90 €

Tuossapa nuo ostokset =) Huomenna onkin sitten tärkeä päivä, nimittäin PELIPÄIVÄ ! Meillä on joukkueen kanssa halliturnaus ja voittamaan lähdetään :D Meen myös kattoon miesten superpesiksen pelejä..Joten huomista odotellessa !

Pitäkää tekin hauska viikonloppu ! :)





2 kommenttia:

  1. heii, blogis on tosi kiva! :)käy kurkkaa myös mun blogi ja jos kiinnostaa nii liity lukijaks! seuraavan pyöreen luvun kohalla pidän pienen arvonnan, joten lukijoille olisi tarvetta ;)

    http://your---smile.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiva toi kampaus! :)

    tsekkaas myös mun blogi

    http://nobodysperfect--12.blogspot.com/

    VastaaPoista